VezeTörtök

Az operatív vezetők nagyon sok munkacsoporttal büszkélkedhetnek. Első alkalommal a pénzügyi vezetőinkről olvashattok, akik szoros kapcsolatban vannak a Sziklavár Egyesülettel, mely csapatunk pénzügyi hátterét biztosítja.

Ha már Róluk van szó, meg kell ragadni az alkalmat, hogy hirdessük Nektek, hogy az Egyesület nagy örömmel fogad adó 1% felajánlásokat, programjaink nagy része ezekből az adományokól valósul meg!

Magyar Balázs

Balázs vagyok, de Gyugyuként ismertek. Még az előző évezredben kezdtem cserkészkedni, azóta voltam már sok minden a csapatban, a kerületben és nemzetközi táborokban is: újonc, kiscserkész, cserkész, őrsvezető, csapatparancsnok, vízi vezető… Diósdon élek a családommal, így a csapat programjain ritkábban tudok részt venni, de távolról igyekszem segíteni, amiben tudok. Klárival és L’Petivel a Sziklavár Egyesületen keresztül a csapat működésének anyagi feltételeit biztosítjuk. 
A cserkészetnek nem csak egy stabil értékrendet, hanem rengeteg barátot és élményt is köszönhetek. Bízom benne, hogy a gyerekeimnek is lesz lehetősége ezeket megtapasztalni!

Tóth Klári

Sziasztok! 
6 éves korom óta vagyok cserkész, nagyobb testvéreimet követve kerültem a csapathoz. Őrsvezető lettem először, majd segédtiszt, és 2017-től én vagyok a Sziklavár Egyesület elnöke, de igazából hárman dolgozunk benne, Magyar Balázzsal és Lorencz Petivel. (Ezúton is nagy köszönet a munkájukért!) Az egyesületen keresztül pályázzuk, gyűjtjük a pénzt eszközökre, programokra, amikre a csapatnak szüksége van (pl. sátrak, báli, tábori hozzávalók). Szóval, ha valamit szeretnétek, csak szóljatok nekünk! 🙂 Magamról: Gyógypedagógus-logopédusként dolgozom a Vas Megyei Pedagógiai Szakszolgálatnál. 2 óvodában és 3 iskolában látom el a gyerekeket. Azt hiszem, a fő attribútumom a bicikli, mivel mindig azzal járok. 🙂 Szeretek sütni (főleg cukormentesen), olvasni, és jó időben énekelni biciklizés közben. 

Stampf Ildi

1998 óta járok cserkésztáborokba. 3 táborban segítettem a GH feladatokat amikor egy hosszú beszélgetés után akkori parancsnokom felajánlotta, hogy tehetek fogadalmat. Így 2000 október 23-án a Gencsapáti Szentkútnál tettem cserkész fogadalmat. Azóta sok minden feladat megtalált. Voltam Marcsi mellett csapatparancsnok-helyettes és gazdasági vezető. Egyesületünknek 2001-ben az alakulásakor szintén gazdasági vezetője lettem 14 évre. A kerületben is sokszor megtalált a szükség. Először 2007-ben lettem vezetőtiszt 8 évre. Utána 3 évig ügyvezető elnök. Nagyon büszke vagyok, hogy ezen idő 2 STVK tábor szervezésében vehettem részt. Szintén ezen időszak gyümölcse a Szent Márton tábor 2016-ban ahol közel 400 cserkész táborozott. Jelenleg is a kerület vezetésében segédkezem. Örömmel tölt el amikor látom, hogy mind a csapatomban mind a kerületben egyre több tevékeny cserkészvezető vesz részt a munkában.

Lorencz Peti

Sziasztok!
Ha jól emlékszem 2002-ben kezdtem cserkészkedni a csapat sas őrsében. Első őrsvezetőim Magyar Balázs (Gyugyu) és Stampf Lacika voltak. Majd felnőve, a csapat rover rajának első tagjai közé kerültem, amit jó pár évig vezettem is. Az elmúlt években Klárival és Gyugyuval a csapat egyesületét, a Sziklavár egyesületet irányítgatjuk. Rengeteg minden emléket, tapasztalatot, barátokat köszönhetek a cserkészetnek és a csapatnak. Magánéletemben Szegeden végeztem az orvosi egyetemen. Tavaly szakvizsgáztam gyermekgyógyászatból, azóta pedig szívbeteg gyermekek gyógyítását kezdtem el tanulni. Szabadidőmben szeretek kint lenni a természetben, sportolni, barkácsolni valamit vagy a kutyámmal foglalkozni. Képet nagyon nehéz volt magamról találni, mert általában én a fényképezőgép másik oldalán voltam 😊