[2017] Márc. 15-i emléktúra beszámoló

Nagy öröm volt, hogy ilyen sokan eljöttetek a túrára, kicsik és nagyobbak is! 🙂 A 15 km-es távot szinte méterre pontosan betartottuk, és milyen kalandos volt! A Kankalinok és a Paripák diktálták a tempót, még a patakmedren való átkelés sem törte le őket!

Bálint Peti beszámolóját olvashatjátok a túráról, Gorell Annának köszönjük a képeket!

Hogy  jól érezhessük magunkat a nap folyamán, le kellet küzdenünk a gyenge pontunkat, a korán kelést. Ha ez meg történt mindenki csinálta a reggeli megszokott dolgait. Utána irány az Ady-tér. Ott megvártunk mindenkit,
hogy megérkezzen. Aztán a 13-as pályától elindult a busz Csepreg felé. Egy fél óra
után megérkeztünk.  Innen a Peruska Mária kápolna volt az úti cél. Odamenet énekelgetünk, beszélgettünk és még szarvasokat is láttunk. Megérkeztünk! Ott mindenki elővette a kajáját, ettünk, utána játszottunk. Andris
felvilágosítást adott a helyről  és után tartottunk egy kis megemlékezést 1848. március 15.-éről. Végső úti célunk a köszegfalvi víztározó volt, ott ismét lepihentünk, megint játszottunk és vonttal indultunk haza.
És egy hideg, de jókedvvel teli nap után visszaértünk Szombathelyre.

Ezen a linken olvashattok többet a kegyhelyről és a híres fáról: (http://www.vasivirtualismuzeum.hu/index.php?option=com_sobi2&sobi2Task=sobi2Details&catid=3&sobi2Id=66&Itemid=65)

A túráról készült többi képet a képtárban láthatjátok.