Kerületi foci- és métabajnokság

Idén is megrendezésre került a 3. kerületi cserkész foci- és métabajnokság Vépen. Csapatunk 30 fővel képviselte magát a napsütésben lezajló programon.


A fiúk három különböző korosztályban is indultak a foci kupákért, a 14 év alatti és a 14-18 év közötti korcsoportban el is hoztuk a trófeákat, hiszen a mi csapatainkon kívül nem volt más induló ebben az évben. A 18 év feletti fiúk nagyot harcoltak Szombaton, de mivel a keszthelyi cserkészektől vereséget szenvedtek, így egy második hellyel gazdagodott a csapatunk.

A métabajnokságban 5 csapat, köztük mi is, versenyzett a kupáért. 4 meccset játszottunk, így sokan, kisebbek-nagyobbak is, lehetőséget kaptak, hogy megmutassák nagy méta tudásukat. Egy csapatként küzdöttünk, de a dobogóról sajnos lecsúsztunk.

Összességében jól szerepeltünk, amihez az épp nem szereplő csapattagok szurkolása és bíztatása nagyban hozzájárult. Jól éreztük magunkat és jövőre reméljük újra részt vehetünk hasonló vagy épp több sikerrel a kerületi foci- és métabajnokságon.

Jó munkát!