Ismét bomba formában – címvédés Budapesten

November utolsó hétvégéjén rendezték meg XXI. alkalommal a Kalazantius Kosárlabdatornát, ahol csapatunk vegyes felállásban a felnőtt mezőnyben mérette meg magát. 

Megnyitó

A Szombathelyi Sólymok címvédőként érkezett a Szent István Gimnáziumba, ahol egy rövid bemelegítés után az első meccsen szoros küzdelemben maradtak alul. Ezt követően a csapat összeült, megbeszélték a hibákat és a taktikát a következő játszmákra. 

A csatakiáltás sem maradhatott el

Szépen kialakult az összhang, ugyanis a következő két meccsen nem találtak legyőzőre – így döntőbe jutottak. A vándorkupáért folyó versenyben ugyanaz a csapat volt az ellenfelük, mint az első fordulóban.

A döntő mérkőzés első felében a szombathelyiek magukoz ragadták a vezetést, és a meccs végéig ki sem engedték a kezükből. Határozott, pontos csapatmunka és 2×9 perc után kissé fáradtan, de annál nagyobb mosollyal gratuláltak a másik csapatnak a jó játékhoz és egymásnak a megérdemelt győzelemhez. 

A döntő meccs közben

Örömmel várunk minden cserkészt a következő országos cserkész kosárlabda bajnokságra, amely immár huszonkettedik alkalommal kerül majd megrendezésre.

A győztes csapat

Köszönjük a 412-esek és a X. kerület szervezését. Jövőre ugyanitt találkozunk!

 #cserkész  #kosárlabda  #sport  #élmények