Jégmadár őrs – tavaszi túra

Jó munkát!

Kedves szülőknek, csapattagoknak, és mindenkinek aki olvassa jelentem:
Március 23-án a Jégmadár őrs 6 fővel elment kirándulni.

Köszönöm, jó munkát!


Szombat reggel felkerekedtünk, és a dozmati játszótértől visszasétáltunk a Parkerdőhöz. Nem volt hosszú túra, az idő pont tökéletes volt, és mindenki nagyon élvezte a szabadban töltött délelőttöt. Néhány beszámolót olvashattok az alábbiakban:

Zsigmond Viktória (Tori): Szombat reggel 9-kor általában még alszom,de aznap jó volt úgy felkelni,hogy találkozom az őrssel és előre láttam,hogy jó buli lesz.
A túrázás a természetben mindig kikapcsol,főleg mert közben énekeltünk, nevettünk, láttunk lovakat, nyuszit, őzeket és még feladatot is kaptunk az őrsvezetőnktől. A feladat lényege az volt, hogy két részre oszlott az őrs és az egyik csapat előrement, útjeleket hagyott maga után a másik brigádnak.

Délig tartott a túra, lezárásul ettünk egy fagyit, és miután kellemesen elfáradtunk,mindenki ment haza ebédelni.

Debreczeni Luca, őrsünk mentora: Ennél jobb hétvégi kezdőprogramot szerintem nem tudtam volna választani. Én személy szerint nagyon jól éreztem magam. Össze tudtuk hangolni a kellemeset a hasznossal. Hiszen gyönyörű idő párosult egy jó társasággal és közben sikerült minden olyan cserkész tudást feleleveníteni, ami a túrázáshoz szükséges. Remélem, hogy tudok még csatlakozni ilyen testileg-lelkileg feltöltő programokhoz. 😃😃

A túrán készült képekért kattints ide.