CsütörRaj

Kósza Raj

A kósza raj pár éve kezdett működni, SzalamandRaj néven. Sok közös élmény van már a hátunk mögött, volt raji táborunk, többször voltunk kirándulni, de ettünk már lekváros, kakaós túrós, paprikás kenyeret is és nemrég még egy Palotást is túléltünk együtt (igazából kettőt). Sokszor játszunk csapatépítő játékokat (lásd fura ízű kenyér evés), amiknek szerintünk semmi értelme de a vezetőink szerint hasznos.

A SzalamandRaj-ban 4 őrs található: a Gesztenyék, a Jégmadarak, a Zergeboglárok és a Karvalyok, akik szeretnek szellősen aludni.

A raj vezetője Harkay Eszti, aki egyben a Jégmadár őrs őrsvezetője is. Nem kis feladatot vállalt Gorell Nóri, Galambos Panka, Kiss-Geosits Berci és Hamar Jani őrsvezetőkkel együtt, hisz a középiskolás korosztályt a telefonjuk mellől elszakítani sok kreativitást igényel. A raj legfrissebb vezetője Lorencz Bori, aki sok év után váltotta Tóth Klárit a Zergeboglár őrs élén. Ebben a korosztályban a fókusz már az egyéni kihívások teljesítésén és az önnevelés fejlesztésén van. A vezetők próbálkozása a korosztály felrázására néha kudarcot vall. Pont ezért külön elismerés illeti őket, amiért szolgálatukat nem feladva kitartanak az őrsük és rajuk mellett. A Jóisten áldását kérjük munkájukra!

#maradjotthon #mitjelentettNEKünk 3ker Advent Cserkészbál cserkészek Cserkészfény CSPK Emlékek Fogadalom hirdetés Interjú kirándulás kiscserkészek kószák Lélek Nagyböjt Nagytábor Napló Palacsinta-party Pápalátogatás rajok Roverek Sport Télitábor vezetők Videó Élmények