Kósza kirándulás

Október 30-án, szombaton a SzalamandRaj kószái reggeli kómás arccal és álomtól csipás szemekkel elindultak kirándulni egyet.

Reggel 6:25-kor (igen, jól olvassátok olyan korán) indultunk az Ady-térről. Bozsokra igyekeztünk, hogy aztán még szinte napfelkelte előtt elinduljunk a Kalapos-kövekhez. A kirándulás során volt feladatunk is, amit teljesíteni kellett, méghozzá Hangi által egy héttel korábban lefotózott képeket kellett újrafotózni.
Egyszerűnek hangzik ugye? A különböző fasorok, vízmosások és táblák észrevétele azonban nem volt olyan könnyű. Főleg ha az ember éppen jóízűen beszélgetett. Több büntit is bezsebeltünk az elfelejtett képek miatt. A fotókkal (és bünti feladatokkal) betűket gyűjtögettünk, amikből aztán a végén egy nagyszerű mondat jött ki. Csak, hogy Nektek is legyen egy kis kaland, a megoldást keressétek meg a képek között!
A túra után jóízűen fogyasztottunk egy sütit a Kerekes Cukrászdában, majd délután kettő körül már otthon is voltunk, hogy minden érintettnek (őrsvezetőknek és rovereknek) legyen ideje lezuhanyozni az esti, báli megbeszélés előtt. A megbeszélés után a 4 őrs őrsvezetői még tartottak egy csapatépítő társasozós, pizzázós, beszélgetős estét a csapatotthonban. Tartalmas egy nap volt!

Köszönjük az élményeket és a túra szervezést Hanginak, Eminek és Flórának, talán mindenki nevében írhatom, hogy nagyon jól éreztük magunkat!

 

(Harkay Eszter)