CsütörRaj

Cserkész raj

A Kaszap István raj 2019 óta létezik jelenlegi formájában. A raj vezetője Tanai Gabó, aki kerületi és egyetemi elfoglaltságai mellett igyekszik terelni az ifjakat a cserkészet ösvényén.

A rajt két őrs alkotja. A raji programok elmaradhatatlan kelléke a “Maffia”, amit akár a hajnali ébresztő előtt is játszanak. A Hiúz őrs túravezetésével garantált a célba érés, paprikás … krumplijuk pedig táborszerte híres. A Kankalin őrs vidámságával és kreativitásával mindig szerez vicces perceket a rajnak. Páratlanul tökéletes frizurájuk kiválóan eltereli a figyelmet a polifoamok alá gondosan elrejtett … . Kívánunk nekik eredményes cserkészmunkát és még sok együtt töltött programot!

A raj vezetője Gabó, ezzel a két őrssel kivételesen jól megtalálta a hangot már évekkel ezelőtt. Időközben lett a Kankalinok őrsvezetőjéből rajvezető és a cserkészet számos területén jelen van. A kerületi őrsvezetőképzés törzsének elengedhetetlen tagja, idén pedig már ő a képzésvezető. Hanna és Csüszü a két őrsvezető példamutatóak mindannyiunk számára. Számos egyéb elfoglaltságuk van, mégis tudnak időt szakítani a gyerekekre. Kapcsolatuk az őrsükkel irigylésre méltó, minden programon rengeteget lehet látni nevetni a raj minden tagját. Kitartást Nektek a továbbiakban, csak így tovább! Hálásak vagyunk mi is, a gyerekek is és a szülők is.

Hiúz őrs:

Kankalin őrs: