Cserkészkedj otthon!

Kedves 51-esek!

Senki sem gondolta volna, hogy egyszer megéljük azt, hogy a cserkészetet digitális formában fogjuk űzni. Sajnos az őrsgyűlések és fizikai találkozások tiltottak, de szeretnénk, ha senkiben sem tűnne el a cserkészet lángja. Ezért az őrsvezetők is próbálnak majd megtenni mindent, hogy átálljanak  a „távoktatásra”. Addig is kedveskedünk nektek egy pár játékos feladattal, amit otthon is meg tud csinálni bárki, nehogy valaki véletlenül unatkozzon.


A feladatokat az itt elhelyezett táblázatban találjátok meg!

A kiscserkészeknek teljesen külön táblázat van, értelemszerűen nekik csak azt kell megcsinálni. A cserkészeknek szintén csak a saját táblázatukat, viszont a felette lévő korosztályoknak (kósza, vándor) a sajátjukat, és az előttük lévőkét is (kivéve a kiscserkészekét).

A leadási határidő április 26., vasárnap 23:55.

Szeretnénk, ha tudnátok, hogy ez nem kötelező, ahogy a cserkészetben semmi sem az, de néha jó kiszakadni az online tanórákból és csinálni valami vicceset otthon.
Kis ösztönzésként szeretném megjegyezni, hogy minden korosztályban ki fogunk hirdetni egy nyertest, akit egy Cserkészbazáros pólóval jutalmazunk majd!
(Aki esetleg nem ismerné: nézzen körül )

A feladatokat nekem e-mailben (eszterharkay@gmail.com) és facebookon tudjátok elküldeni, vagy mindenki a saját őrsvezetőjének a megszokott kommunikációs formában.

Jó munkát és sok sikert!
Harkay Eszti