Cserkészbál 2022

Tavaly sajnos el kellett halasztanunk, de idén megtartjuk a Cserkészbálunkat! 🙂

Alap információk:

 • időpont: február 19. 19:00 (kapunyitás 18:00)
 • helyszín: Brenner János Általános Iskola és Gimnázium
 • téma: Titkok és rejtélyek álarcosbálja
 • dress code: semi-formal és álarc, valamint aki szeretne ebben a témában – ami minden nyomozással, detektív témával összefüggésbe hozható – beöltözni, erre is van lehetőség. Az este folyamán a jelmezben érkezők között nyereményt sorsolunk ki, melyet az kap meg, akit a résztvevők megszavaznak.

A bálra való belépés a kormányrendelet alapján 18 év felettieknek védettségi igazolványhoz vagy átesettséget igazoló dokumentumhoz kötött, 18 év alattiaknál ettől el lehet tekinteni, amennyiben egy felnőtt vállalja a felelősséget. Az iratok/papírok a belépésnél ellenőrizve lesznek! Európai Uniós digitális Covid-igazolvány is elfogadott!

 • Pakolás: szombaton 9:30, kérünk MINDENKIT, hogy gyertek segíteni! Vasárnap a 11-es mise után rendezzük vissza a termet!
 • Csak készpénzzel lehet majd fizetni a büfében!
 • Tombola: a helyszínre még lehet hozni becsomagolt felajánlásokat! Tombolát majd 200 Ft-ért tudtok vásárolni.
 • Jegyek: a helyszínen is át lehet venni őket, ha eddig nem sikerült. Érdemes megtartani, hiszen a tombola fődíját ezzel lehet majd megnyerni!
 • Gyerekszoba 20:00-tól 23:00-ig lesz nyitva! Várunk minden gyerkőcöt sok szeretettel és játékkal!

Jegyek:

 • Csapattagnak: ingyenes, amennyiben rendezve van a tagdíj (keresd Stampf Ildit), ha nincs, akkor a tagdíjjal megegyező összeg (gyerekeknek 3000 Ft).
 • Cserkészeknek más csapatokból: 3000Ft
 • Nem cserkészeknek: 3500 Ft

Kérünk mindenkit aki jönni szeretne (gyerekek nevében is), az töltse ki ezt az űrlapot február 13-ig: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdJEbfH8Rv5vSbkQnFFDviksxwqu4m7kae8Rgpt3f7Xeexnkg/viewform

Minden más információ megtalálható az űrlap tetején, szóval nyissátok meg! (Aztán töltésetek is ki 😉 )


Legtöbben talán tudjátok, hogy csapatunknak ez az esemény nem pusztán szórakozás, hanem ez jelenti a legnagyobb pénzügyi támogatást is.

Tudjuk (és teljesen megértjük), hogy sokan nem szeretnétek jönni a koronavírus miatt, azonban, ha ennek ellenére támogatnátok a csapatunkat, akkor van lehetőség olyan módon jegyet vásárolni, hogy aztán nem jöttök el a bálra. Ha ilyen támogatói jegyet vásárolnátok kérünk Titeket, hogy a fizetési közleménybe, vagy az űrlap kitöltésénél megjegyzésbe írjátok meg, hogy nem terveztek részt venni a bálon, hiszen a létszám kalkulálásánál ez fontos információ!


Továbbiak:

A bál az előző évekhez hasonlóan batyus lesz, kérünk mindenkit, hogy járuljon hozzá a vacsorához. Szeretnék megkérni mindenkit, hogy amivel készül, azt vezesse be az alábbi táblázatba.

Az idén is lesz tombola, melyre a felajánlásokat nagy szeretettel várjuk. Kérünk Benneteket, a felajánlásokat a bál előtti hét szombatján, február 12.-én 18:00-kor a csomagolásra, a csapatotthonba vagy a bál napján, becsomagolva, a helyszínre hozzátok. 

Ott találkozunk!