Cserkészbál ’23

A Bridgerton család messze a legtermékenyebb a társadalom felsőbb köreiben. A vikomtesz és a néhai vikomt e téren való igyekezete igen dicséretes, bár gyermekeik névválasztásában meglehetős közönségességet lehet felfedezni. Anthony, Benedict, Colin, Daphne, Eloise, Francesca, Gregory és Hyacinth; természetesen rend a lelke mindennek, de azt gondolhatnánk, hogy intelligens emberek úgy is rendre tudják nevelni gyermekeiket, ha nem ábécé sorrendben nevezik el őket. Ó, kedves olvasó, a lelkes szerző azt kívánja, bárcsak több ilyen nagycsalád lenne, mint ez.”

Lady Whistledown Társasági Lapja
1823. január 19.

Mit érdemes tudni az idei bálról?

Időpont: 2023. 02. 18.

Helyszín: Oladi Általános Művelődési Központ

Program: 18:00 – kapunyitás, 19:00 – kezdés

Vacsora: batyus bál. Kérünk minden vendéget egy tál sütivel, salátával, hússal vagy egyéb étellel járuljon hozzá a közös szórakozáshoz! Ezen felajánlásaitokat ebbe a táblázatba vezessétek be kérlek február 11-ig!

Regisztráció: a bálra a jegyváltás/ belépés regisztráció köteles minden vendég ÉS csapattag számára is az alábbi űrlapon. Határidő: február 12.

Jegyvásárlás:

Jegytípusok:

  • Belépő jegy: 6000 Ft (18 év feletti vendégek részére és bevétellel rendelkező csapattagok részére)
  • Ifjúsági jegy: 3000 Ft (6 és 18 év közötti vendégek részére)
  • Gyermekjegy: 0 Ft (6 év alatt és bevétellel nem rendelkező csapattagok részére)
  • Támogatói jegy: 6000 Ft (Jegyváltás megjelenés nélkül. A tombola fődíját ugyanúgy van esély megnyerni a jegy számával.)

Fizetés:

  • online utalással:  11600006-00000000-85385867, kedvezményezett neve: Sziklavár Egyesület (közleményben megjelenítve: „Báli belépő” majd felsorolva azon személyek neveit, akiknek belépőjét tartalmazza az összeg; pl.: „Báli belépő: Teszt Elek, Példa Petra, Minta Marcell”)
  • készpénzzel a vasárnapi 9 és 11 órai szentmisék után a Kálvárián (Kisterem előtt)
  • a helyszínen nem lehet már jegyet venni!

Jegyek átvétele:

  • készpénzes fizetés esetén a fizetés helyszínén személyesen átvehető
  • utalás esetén a bál helyszínén belépéskor átvehető

Tombola:

Vannak félrerakott dolgaid, amiket nem szívesen dobnál ki, de nem használod? Esetleg tavaly nyertél egy „szép” tárgyat a tombolán, amit idén továbbadnál?

Az előző évekhez hasonlóan szívesen fogadjuk tombola felajánlásaitokat! (Könyv, bor, édesség, játékok, likőrök, mérethibás bakancsok, stb.). Ezeket február 17-én 16:00-ig tudjátok a csapatotthonhoz hozni vagy 18-án délelőtt a teremberendezésre becsomagolva. 🙂

A bál bevételével cserkészcsapatunk a többi programunk megvalósulását, új felszerelések beszerzését és a csapat fenntartását támogatja, finanszírozza.

UGYE KITÖLTÖTTÉTEK AZ ŰRLAPOT???