Sűrű hétvégével fordultunk rá az új cserkészévre

Augusztus 27-29.

Péntek este összegyűlt a „VénekTanácsa” és megtartotta az éves tagi gyűlését. Megválasztottuk a csapatküldötteket, meghatároztuk a cserkészév prioritásait, céljait. Átbeszéltük az éves programokat, ránk váró feladatokat. A programfelelősök felkérése és megbízása után még több fontos, a csapat jelenét és jövőjét érintő téma is szóba került. 2021/2022. cserkészév programjaival hamarosan jelentkezünk.

Szombat délután 14 órától a csapatotthont és annak környékét sikerült gyönyörűen rendbe tenni. Számomra a levendulaszüret volt az éjszakába hajló móka csúcspontja. Nyestünk, vágtunk, mostunk, csiszoltunk, festettünk, kaszáltunk, téptünk, törtünk, söpörtünk, nyögtünk, szenvedtünk, röhögtünk és kész is lettünk. Nagy köszönet mindenkinek, aki segített!!! ❤❤❤

Épphogy lefeküdtünk, fűrészekről és levendularétekről álmodtunk, majd kelhettünk is fel és kezdődött a Veni sancte mise előkészítése. Padok, székek, ide-oda, majd mise után oda-ide.

Délután 15 órától a csapat apraja-nagyja összegyűlt az évadnyitó palacsinta-partira. Közös játék, nevetés, futás után pedig kezdődött a lényeg: A PALACSINTAEVÉS. Mindegyik palacsintaversenyen induló versenyző egyedi, kreatív és naaaagyoooon finom ételt alkotott. Köszönjük mindenkinek a palacsintákat, süssetek máskor is!😍


Miután elfogytak a palacsinták, átttelepedtünk a tűz mellé, aztán egyre távolabb tőle, mert kiderült, hogy nagyon jól sikerült a parázsgyártás és akár 3-4 méterről is pár perc alatt átsül a szalonna. A templomi közösség tagjaival kiegészülve jó hangulatú beszélgetős-sütögetős estével zárult a hétvége. Köszönet a szervezőknek!

Elbúcsúztunk a nyártól, jöhet az új év, az új kalandok és élmények.
Lucára is sokat gondoltunk. Gratulálunk neked, szorítottunk nagyon.
Hamarosan találkozunk. Remélem mindenkivel.🙂

Jó munkát!
Balikó Csilla/Mama

 

További képekért keresd fel az Instagram oldalunkat: instagr.am/51siksandor